Συχνές Ερωτήσεις

Για τη δημιουργία νέου χρήστη, πατήστε το κουμπί ΕΓΓΡΑΦΗ που βρίσκεται στο πάνω δεξιά μέρος της σελίδας, και στη συνέχεια συμπληρώστε τα απαραίτητα στοιχεία της φόρμας.

Στην περίπτωση που είστε ήδη εγγεγραμμένος χρήστης, πατήστε το κουμπί ΣΥΝΔΕΣΗ και στη συνέχεια συμπληρώστε το Username και τον κωδικό σας στα πεδία που σας ζητείται.

Στην περίπτωση που ξεχάσατε τον κωδικό σας ή το όνομα χρήστη (username), πατήστε στο κουμπί ΣΥΝΔΕΣΗ και στη συνέχεια πατήστε το κουμπί ΞΕΧΑΣΑ ΤΟΝ ΚΩΔΙΚΟ ΜΟΥ ή ΞΕΧΑΣΑ ΤΟ USERNAME ώστε να ξεκινήσετε τη διαδικασία ανάκτησης.

Αφού έχετε κάνει σύνδεση με τους κωδικούς σας (σε περίπτωση που δεν έχετε κωδικούς ακολουθήστε τη διαδικασία δημιουργίας λογαριασμού), πηγαίνετε στο Event που σας ενδιαφέρει και πατήστε το κουμπί "Εγγραφείτε στην Εκδήλωση".

Προσοχή!!! Η εγγραφή σας στο LiveTIME σαν χρήστης, δεν σημαίνει ότι έχετε κάνει εγγραφή στην εκδήλωση. Η εγγραφή σας στην εκδήλωση πραγματοποιείται πατώντας το κουμπί "Εγγραφείτε στην Εκδήλωση" στην αντίστοιχη εκδήλωση.

Η καταγραφή του χρόνου παρακολούθησης αναγράφεται στη δεξιά πλευρά της σελίδας της εκδήλωσης που παρακολουθείτε. Η μέτρηση του χρόνου παρακολούθησης ξεκινάει εφόσον έχετε κάνει Εγγραφή στην Εκδήλωση και εφόσον η εκδήλωση έχει ξεκινήσει. Η προβολή αυτού του πεδίου, πληροφορεί τον χρήστη για τον χρόνο (minutes) που έχει παρακολουθήσει.

Η εμφάνιση του pop-up window εξυπηρετεί στη διαφάνεια και στην αξιοπιστία των δεδομένων, που τελικά συλλέγονται μετά το πέρας της εκδήλωσης.
Η διάρκεια εμφάνισης ενός pop-up window κατά την παρακολούθηση μίας live εκδήλωσης, είναι δύο λεπτά ενώ η επανάληψη εμφάνισης είναι περίπου ανά εξήντα λεπτά. Σε αυτό το διάστημα ο συμμετέχοντας της εκδήλωσης οφείλει να "απαντήσει", επιλέγοντας μία από τις δύο συνθήκες που εμφανίζονται στο pop-up window.
Σε διαφορετική περίπτωση, το σύστημα θα διακόψει την καταγραφή του χρόνου παρακολούθησης.

Αφού έχετε κάνει σύνδεση με τους κωδικούς σας, επιλέξτε την εκδήλωση που επιθυμείτε να παρακολουθήσετε. Σε περίπτωση που δεν έχετε κωδικούς ακολουθήστε τη διαδικασία δημιουργίας λογαριασμού.

Αφού έχετε κάνει σύνδεση και έχετε επιλέξει την εκδήλωση που σας ενδιαφέρει, μπορείτε να υποβάλετε τις ερωτήσεις σας προς τους ομιλητές στο πεδίο που εμφανίζεται δεξιά στη σελίδα της εκδήλωσης.

Μπορείτε να παρακολουθήσετε μία εκδήλωση On Demand είτε μέσω του menu "On Demand & Απερχόμενες Εκδηλώσεις", είτε μέσω της ενότητα "Εξερευνήστε τις Κατηγορίες"/"On Demand events", στην αρχική σελίδα.

Η παρακολούθηση των On Demand εκδηλώσεων απαιτεί σύνδεση χρήστη. Σε περίπτωση που δεν έχετε κωδικούς ακολουθήστε τη διαδικασία δημιουργίας λογαριασμού.

Οι διαθέσιμες ομιλίες προβάλλονται κατόπιν σχετικής συγκατάθεσης του ομιλητή.

Για να λάβετε το πιστοποιητικό σας, απαραίτητη προϋπόθεση είναι να έχετε πατήσει "Εγγραφείτε στην Εκδήλωση" στην επιστημονική εκδήλωση που σας ενδιαφέρει, καθώς και να έχετε παρακολουθήσει το 60% των συνολικών ωρών του επιστημονικού προγράμματος (αφορά σε ιατρικές επιστημονικές εκδηλώσεις).

Στην σελίδα της εκδήλωσης και συμπληρώνοντας τη φόρμα αξιολόγησης, μπορείτε να λάβετε το πιστοποιητικό σας μέσω του πεδίου "Evaluation Form - Certification".

Ο σύνδεσμος λήψης του πιστοποιητικού σας θα εμφανιστεί αμέσως μετά τη λήξη της εκδήλωσης και θα παραμείνει ενεργός για μία εβδομάδα.

Μπορείτε να λάβετε το πιστοποιητικό σας μόνο σε ηλεκτρονική μορφή, μέσω της παραπάνω διαδικασίας (αρχείο pdf, αρχείο jpeg).

Εφόσον συνδεθείτε με τα στοιχεία λογαριασμού σας, μπορείτε να αλλάξετε το ονοματεπώνυμό σας, επιλέγοντας ΠΡΟΦΙΛ / ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ.
Η ενέργεια αυτή πραγματοποιείται μόνο από τον χρήστη του Livetime.

Σύμφωνα με τις ισχύουσες κρατικές διατάξεις και οδηγίες που έχουν οριστεί, δεν μπορείτε να λάβετε πιστοποιητικό για τις on demand επιστημονικές εκδηλώσεις.

Μπορείτε να αποθηκεύσετε τις αγαπημένες εκδηλώσεις και να δημιουργήσετε το δικό σας περιβάλλον στο προφίλ σας, πατώντας το πεδίο με το αστέρι στη σελίδα της εκδήλωσης που σας ενδιαφέρει

Μπορείτε να αποθηκεύσετε όποια εκδήλωση επιθυμείτε στο Ημερολόγιό σας, πατώντας το πεδίο "Calendar", στη σελίδα της εκδήλωσης που σας ενδιαφέρει

Μπορείτε να καλείτε στο +30 210 7240039 καθημερινά από Δευτέρα ως Παρασκευή, 10.00 έως 18.00 καθώς και τις ώρες και μέρες που υπάρχει σε εξέλιξη κάποια εκδήλωση, όπως και όλο το 24ωρο στο email support@livetime.gr

Ads
Event Search